Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. 1. 2012

naše fotky na rajčeti

 

 

2012
  

 pf-2013.jpg

 

 

 

 

23.12.12 Doplněn krátký článek o Sárunce.

 

08.12.12 Dneska máme smutnou zprávu. Naši smečku bohužel dnes dopoledne opustila Sárunka. Můj první pes. Od začátku do konce byla ve všem první. Děkuji jí za vše, co mě naučila... I díky ní jsem tím, kým jsem.

 

p1020137.jpg

 

 

 

 

20.10.12 Po slunečném a teplém pátku na horách jsme s Likčou sobotní odpoledne strávily v Opatkách na agi intenzivce s Julčou Duškovou. Rozdíl teplot mezi pátkem a sobotou minimálně 15°C... Jinak se ale intenzivka vydařila. Protože Likča mi v poslední době přijde nějaká přetažená, nahlásila jsem nás do skupinky začátečníků. A dobře jsem udělala. Pěkně jsme si zaběhaly na pohodu. A i přes to jsem si zase odnesla pár nových postřehů... :-D

19.10.12 Bývalí kolegové mě pozvali na výlet do Krkonoš. Vzala jsem si tedy dnes volno a využili jsme krásného počasí. Trasa vedla z Horních Míseček po zelené na Dvoračky (tam proběhl obídek), dále pak po červené přes Růženčinu zahrádku, potom po zelené k rozcestí U Čtyř pánů a pak po modré na Labskou boudu (kávička), dále po červené k Mohyle Hanče a Vrbaty a potom autobusem zpět dolu do Horních Míseček (a tam véča). Bylo to bezva. Až na pár komplikací na začátku - moje první pokuta a mínus dva bodíky (po téměř patnácti letech řízení, to neni snad zas tak špatný) a pak ještě k tomu kouřící auto (nějak to stoupání a plně obsazené auto můj Sharanobus nezvládl..) Ale i tak díky za krásný den. Likča byla s náma a bíglice zůstaly odpočívat doma. V tomto nezvykle teplém počasí (nahoře bylo fakt vedro jak v létě) by to už opravdu nedaly... Fotky snad nějaké časem budou... :-))
PS: parádní trasa, jen doporučuji v opačném směru, aby to bylo většinou z kopce... :-D :-))

07.10.12 Fandili jsme na finále jednotlivců na MS agility v Liberci. Bylo to super a do dneška si zpívám "Neni nutno, není nutno, aby bylo přímo veseloooo... "  :-))

28.-30.09.12 Prodloužený víkend byl velmi nabitý...

V pátek jsme s Liky zajely ke Katce na minisoutěž o nejšikovnější kelpii. Tentokráte nám celkové první místo uteklo o chloupek a tak jsme se umístily na krásném 2. místě, hnedle za Kukynem. Likynka ale vyhrála dílčí soutěž - dogdancingové triky. :-D Pak proběhla procházka a táborák. ..prima akce.. :-D Koukněte na super video a fotky.
V sobotu jsme pokračovaly na tréninku agility s Jančou Zemkovou v Opatkách. Na Likče byla ale znát únava z páteční akce a tak nám to moc neběhalo. Nu což.. Jsme jen lidi a psi, nejsme stroje.. ;-)
A to se ještě jelo v neděli do Havlovic na dvojzkoušky + jump (rozhodčí Lenka Pánková). Popravdě, kdybych neslíbila odvoz ostatním, tak bych se na to po sobotě vykašlala... Do Havlovic jsem jela s tím, že když to nepůjde, nebudeme běhy dobíhat.. V jumpu a v první zkoušce se tak také stalo. V jumpu jsme opravovaly slalom a za ním jsem si za páskou odměnila a ve zkoušce jsem si přidržela houpačku a taktéž za páskou odměnila. Druhou zkoušku jsme doběhly čistě a na 2. místě, ale běh to byl takový nepovedený a zmatený.. Tak snad nám to zas příště půjde lépe. ;-) Teď dáváme od agi a cvičení čehokoliv na nějakou dobu pauzu.. :-)

 

dsc_1002.jpg

 

15.-16.09.12 zajely jsme si s Likoušem potrénovat na intenzivku v Opatkách s Martinou Konečnou. Byly jsme původně přihlášené jen na sobotu, ale nakonec jsme dojely i v neděli. Martina slibovala na neděli tratičky, které se budou Likynce líbit a tak se také stalo. Likynce se líbilo a já mám pěkně namožené nožičky.. :-D

07.09.12 ..trocha té opožděné aktualizace.. na konec této stránky doplněno kam se chystáme.. joo a Likynka hárá, takže je trochu nervní.. :-D

26.08.12 Zazávodily jsme si s Likoušem na trojzkouškách v Havlovicích. Videjko díky Kláře tady a článek tu. 1x dis - 1x 4.místo - 1x 2.místo

12.08.12 Já (Liky a Indy) s Dášou (Adélkou a Deltičkou) jsme si užily bezva odpolední výlet okolím Jičína. Vyrazily jsme od koupálka směrem na Kbelnici, přes Dílce, Brada (na Bradech jsme si daly véču), kolem Přivýšiny, téměř ke kioskům na Prachově a zpět po žluté do Holína. Výlet byl super, jen téměř na konci výletu nám trošičku Indýrka přivodila adrenalinové dobrodružství... Mimo jiné se dozvíte, proč nemám ráda rybáře a proč nedám dopustit na turnovskou veterinární kliniku pana doktora Richtera a proč budu nadále bojkotovat jičínské veterináře. :-((
 

29.07.12 zde je video z Pecky. Když to tak vidím, tak máme ještě hodně co zlepšovat.. Hlavně z mojí strany... :-)) :-D V první zkoušce bohužel není vidět ten kruh za páskou... Místo "běž" tam měl být povel pro točení... :-D V druhé zkoušce si až moc hlídám kladinu a tím jsem Likču zbytečně brzdila... Umíme to lépe.. :-D Za natočení a zpracování díky Klárce od Ťapina.

14.07.12 Jak to tak bývá, neplánované akce jsou ty nejlepší. :-)

Tento týden od úterý do pátku jsme se zúčastňovaly s Liky tréninků flyballu, které se konaly na výcvikovém táboře v nedaleké Pecce. Každý den ráno před prací jsem tedy vyrazila na Pecku. Intenzivnější trénink zanechal stopy a ze shootu jsme již s Likoušm povýšily na box. :-D Tímto velice děkuji Dáše (a trochu i Filipovi :-D ;-) ) za to, že nám umožnili trénovat a že se nám tak věnovali... A tak vůbec... Oni vědí.. ;-) :)

A při té příležitosti jsem se přihlásila i na sobotní dvojzkoušky v agility na Pecce. Alice Glöcknerová postavila moc pěkné jedničky (ikdyž ne uplně jednoduché...) a s Likynou jsme z toho vyšly s jedním diskem a s jednou čistou vítěznou zkouškou LA1! :-)) :)

 

30.06.-04.07.12 Tábor agility Dvůr Králové s Irčou Kochovou a Pavlem Koškem je úspěšně za námi. Bylo to jako vždy parádní. I přes celkem nepříznivé počasí k běhání (vedro, dusno, nedýchatelno jak v prádelně nebo naopak bouřky a slejvák...) Likynka vydržela běhat s nadčením pro věc celý tábor (ikdyž ke konci již docházely síly nám oběma.. :-D ). Indýrka si občas zaběhala s Klárou od Ťapina a Daisinky. Sárunka odpočívala v klidu domova...
No a jinak samozřejmě byla taky spousta legrace... :-D :-))

 p7036358.jpg

p7046415.jpg

...další fotky od Pavla najdete v jeho fotogalerii...

 

24.06.12 intenzivka s Péťou Haspeklovou u nás na cvičáku. Jedním slovem super!

16.06.12  agi závody Buřt Cup - Česká Lípa ...až bude chvilka, tak dopíšeme snad nějaké to povídání...

09.-15.06.12 proběhla dovolená.. Protekčňačka Likyna byla s náma a Sára s Indy se rekreovaly u Katky. ...časem budou snad nějaké fotky na rajčeti...

12.05.12 zúčastnily jsme se Porta Bohemica Cup Litoměřice aneb II. šampionát AKE a MR AKE 2012. Většinu dne jsme s holkama (já, Katka a Marcela) byly v roli diváku, ale navečer jsme se já s Liky a Katka s Angie zúčastnily neoficiálního běhu pro štěňátka a začátečníky. Dle fotky poznáte, že se nám oběma celkem dařilo :-)) a více se dozvíte v článku.

 

img_4346.jpg

...další fotky od Marcel najdete na jejím rajčeti...

 

01.05.12 se uskutečnily Prvomájové závody agility Jičín na našem domovském cvičáku. Vzhledem k tomu, že s Hollywood nemáme vše dotrénováno (hlavně slalom a zónovky), tak jsem tentokrát na našich závodech byla pouze jako pomocník, divák a v ranním jumpu jako předskokan. No a díky tomu jsem si uvědomila, kolik toho ještě s Likoušem neumíme. ;-) :)

28.04.12 proběhla naše první výstava a to Krajská výstava psů Mladá Boleslav. Výstavy nás asi nadále bavit moc nebudou (půl dne čekání a pak pár minut v kruhu..). Naštěstí jsme se tam potkali s Marcelou a ostatními kelpiáři, takže nám to čekání aspoň trochu uteklo. Další výhodou bylo, že mi Marcela Likynu vystavila, za což jí patří velký dík. I díky tomu máme doma Krajského vítěze. :-) :-)) Fotky od Marcely najdete na jejím rajčeti. A náš výsledek je tedy V1, vítěz třídy, krajský vítěz. Takže velká radost. Ale po pravdě jsme k tomu přišly jak slepé k houslím... ;-)

23.04.12 Byly jsme s Hollwood po dlouhé době v Hradci na tréninku flyballu. A asi nás to fakt bude bavit... :-D

22.04.12 Zvičinská jednička - naše první závody a jak jsme to vyválčily si můžete přečíst tu.

 

img_3651.jpg

Ostatní fotky od Julky Kovácsové si můžete prohlédnout tady.

 

10.04.2012 Konečně trocha té aktualizacééé! Přidány také nějaké plánované akce. A co bude dál se uvidí.. ;-)

07.04.12 V sobotu jsme si užily s Hollywood bezva trénink s Alicí G. Musím říct, že Alice má opravdu dobré oko a hned odhalila naše nedostatky a drobnosti, které nám zrovna třeba moc nejdou.. Takže díky za to a teď víme na čem pracovat! :-)) ..jen škoda, že byla zrovna taková kosssááá...

17.03.12 Pro mě už skoro tradiční jarní výlet na Trosky. Tentokráte z Borku pod Troskami po žluté okolo Rokytnického rybníka a Vidláku, po červené na Trosky a zpět po modré do Borku pod Troskami. Užili jsme si krásného počáska a nějaké fotky najdete na rajčeti.

18.-19.02.12 S Holiky jsme si užily bezva víkend na Zdobíně. Zúčastnily jsme se intenzivky s Bárou Sajdokovou. Sice jsem tím propásla výročku u nás na cvičáku, ale rozhodně nelituji, protože jsem se zase dozvěděla spoustu informací, které určitě budu využívat při tréninku nejen agility...

08.01.12 Byla jsem s Hollywoodem na výletě v Hradeckých lesích. Pozvala nás Dáša na takovou zimní opékačku. V Hradeckých lesích jsou totiž krytá ohniště!! :-D No fakt! :-)) Takže se nám nakonec podařilo zapálit mokré dříví, opekly jsme si kukuřice a pěkně jsme se s holkama prošly. Bíglice zůstaly vzhledem k celkem chladnému počasí doma.
Likynka se následně z tohoto výletu rozhárala, takže teď budeme zase chvíli jen odpočívat.. :-D

01.01.12 Na rajče jsem přidala pár fotek z Vánoc a Silvestra...

 

 

 

 

Chystáme se: