Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výlet - Agiliťácké tažení Českým rájem 04/11

V sobotu 2.4.2011 jsme konečně vyrazili na dlouho plánovaný agiliťácký výlet. Sraz byl v 8.h ráno na Lidickém náměstí v Jičíně a můžete hádat, kdo přišel jako poslední... :-)) Dodnes se mě občas lidé, kteří bydlí tady v okolí ptají, cože jsme to tu měli za psí sraz. Nu což. 10 lidí a 15 psů je hold deset lidí a patnáct psů. To se nedá jen tak přehlédnout. A pozornost ostatních jsme budili po celou dobu výletu.

Nakonec jsme vyrazili v tomto složení: já + Indy + Holiki + Zlatko (Sárunka by to fakt neušla..), Péťa + Jessie + Denny + Ešlinka, Míša + Cherry, Marián + Erik, Zdenda + Abby + Kaya, Markéta + Chessie + Akki, Vendy + Izzy, Klára + Ťapin, Fanda a Lenka + Holly.

Šli jsme z Jičína, přes Holín zkratkou na Prachov, přes Pařez, Mladějov, na Trosky a pak přes Borek pod Troskami a Borecké skály, do Rovenska pod Troskami a odtud vlakem zpět do Jičína.

Užili jsme si parádní den, počásko přálo (ani teplo, ani zima, spíš pod mrakem, ale nakonec sem tam vykouklo i sluníčko) a sešla se pohodová parta lidí, takže jsme si zase užili spoustu srandy.

Za celý den mě potěšila nejvíce Indy. Ve chvíli, kdy byla na volno, nám přímo před nosem přeběhly přes cestu srnky. Indy za nima sice vyrazila, ale po pár metrech se zastavila a vrátila se zpět. :-D

Super fotky najdete u Vendy a Míši.