Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závody agility - Opsion 016 Hradec Králové 03/11

16. 4. 2011

20.03.2011
Opsion 016 - Hradec Králové
rozhodčí: Zdeněk Spolek

Původně jsme byli přihlášeni na oba dny. Ale pak jsme se rozhodli, že v sobotu dáme přednost coursingu a tak i na třetí letošní závody Opsion v Hradci Králové jsme vyrazili pouze v neděli.

Opět pokračovalo Zlaťákovo zdrhací období a tak mi v neděli ráno ve 4.30h dorazila zpráva od Zlatkova páníčka, že Zlaťule opět zdrhl. Tentokrát  někdy v noci, ze Železnice, od koní. Takže jsem se už viděla na parkuru opět s Indýrkou.. Jenže náhoda tomu chtěla, že jsem nakonec závodila se Zlaťulí.

Když totiž dorazila Péťa od bíglic, tak mi řekla, že viděla takového podobného psa jako Zlatko, jak spí na začátku pěší zóny v Jičíně. Takže jsme udělali okružní jízdu Jičínem a Zlaťuli jsme našli, jak leží u obchodu s potravinami a čeká na snídani.. :-D Naložili jsme ho a vyrazili směr Hradec. Jeho páníčkovi jsem jen napsala SMSku, že je Zlatko v pohodě a že jedem na závody...

 Zlaťule na závodech běhal celkem dobře. Říkala jsem si, že na to, že v noci uběhl minimálně nějakých 10km a zbytek noci spal na zemi, běhá parádně..
V agility jsme zkončili na 15. místě s jedním odmítnutím a nějakými trestnými za čas.. Ve zkoušce a v jumpingu jsme se diskli. Tuším, že ve zkoušce byl jako předposlední překážka salom a hned vedle náběhu skočka. Co myslíte... nějaké trdlo nějak zapomnělo Zlatkovi říct slalom.. Takže to spíš vypadalo, že v noci flámovala panička než Zlaťule.

S tím jak běhal Zlaťule jsem byla spokojená. Zvláště po tom, co jsem se dozvěděla, že Zlatko v noci pravděpodobně dostal ránu od elektrického ohradníku a proto zdrhnul...