Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závody agility - Hradišťko 03/11

7. 3. 2011
06.03.2011
Hopsání u dědy Mráze - Hradišťko u Sadské
rozhodčí: Alice Glöcknerová

Závody v Hradišťku jsem neměla přihlášené, ale řikala jsem si, že uvidím těsně před závody, zda se neuvolní nějaké to místo na startovce... Díky tomu, že minulý týden Zlatko strávil víkend na "dovolené" v útulku, jsem byla rozhodnutá jet do Hadišťka na blint a zkusit se dohlásit i ráno...

Ale aby to nebylo tak jednoduché, nemohla jsem se v sobotu dovolat na majitele Zlatka, jestli si ho můžu vyzvednout. Shodou okolností jsem se dozvěděla, že byl opět v pátek v útulku. A v tu chvíli jsem se dozvěděla, že Hanka Šejnohová přenechává svoje místa na závody... Ale neměla jsem Zlatka... Až v půl desáté večer jsem se dozvěděla, že je doma a v neděli si ho můžu vyzvednout.. Takže jsem narychlo psala Hance a ráno jsme mohli vyrazit..

Ranní jumping nám sednul. Zlatko běžel co to šlo, ale čistý běh nám stačil "pouze" na 4. místo. Ve zkoušce jsme se diskli, protože jsem opravovala houpačku, kterou Zlatko odskočil do boku... Jinak běžel taky moc hezky, ale zkouška s chybou by nám byla stejně k ničemu a tak jsem si raději houpačku opravila...
V odpoledním agility jsme 2/3 parkuru dali parádně. Zlatko škrtl o dálku a byla z toho jedna chyba. Pak jsem já zazmatkovala trochu za kladinou, ale naštěstí jsme to zachránili a agility jsme tedy doběhli jen s jednou chybou. V tomto běhu ani nevím na jaké místě jsme se umístili.

Výsledky před vyhlášením nebyly a tak jsme při vyhlašováni čekali jak to dopadne. V agility jsme se na bednu nedostali... Ale v součtech jumping + agility jsme skončili na parádním 3. místě!

A opět gratulace i Pétě od bíglic...