Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závod agility - Opsion 013 Havlovice 10/10

4. 10. 2010
  02.-03.10.2010
Opsion 013 Havlovice
rozhodčí: Alice Glöcknerová

Zázemí v Havlovicích je parádní a Sultánci jako organizátoři jsou prostě profíci. Opět jsem si nemohla nevšimnout, že jsou i bezva parta lidí. To jsou důvody, proč se do Havlovic vždycky hodně těším. Tentokrát vyšlo i počásko (v sobotu sice chladněji, ale slunečno a v neděli tepleji, ale pod mrakem). Parkury od Alice byly opět pěkně vypečené. Musím říci, že se mi všechny líbily možná i pro to, že nebyly zrovna nejjednoduší... :-D

Zlaťule se tentokrát hodně snažil a běhal... :-)) Bohužel ve dvou bězích se mi Zlatko začuchal a dokonce sežral nějaké pamlsky ze země, které tam pravděpodobně někdo při prohlídce poztrácel... Jinak ale opravdu běhal s nadčením a radostí a téměř ve všech ostatních bězích jsem mu to pro změnu zkazila já. Buď jsem byla pozadu nebo moc napřed... :-))
Takže z toho bylo za celý víkend 5 diskvalifikací a jedna jediná zkouška LA2 doběhnutá čistě na 5. místě z 22 závodníků.

Co dodat? V Havlovicích byla opět prima atmosféra a díky Pavlu Koškovi jsme mohli i přes internet sledovat přímý přenos z mistrovství světa v agility a fandit našim. :-)
Opět jsme se potkali se spoustou kamarádů a užili si hromadu srandy. Pomalu začínám zjišťovat, že mě především baví to potkávání kamarádů, kteří milují své psy a jsou postiženi stejnou vášní k nim. A to, že si při tom zaběhneme nějaký ten parkur je vlastně jen bonus.
Škoda, že závodní sezóna pomalu končí a do konce roku mám přihlášeno už jen pár závodů... :-(
..omlouvám se, ale mám teď nějakou přemýšlivou.. :-)) :-D :-))