Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závod agility - Opsion 009 Hradec Králové 03/10

26. 3. 2010
20.-21.03.2010
Hradec Králové
Opsion 009
Zdeněk Spolek

O tomto víkendu jsme opět vyrazili na závody do jezdecké haly v Hradci Králové. V sobotu jsem tentokrát jela sama, protožé Péťa od bíglic byla na výstavě, ale v neděli se k nám opět připojila, aby prý holkám vynahradila tu sobotní výstavní nudu.. :-))


V sobotu bylo v eLkách 48 startujících a v neděli "jen" 44 závodních týmů. Takže opět velká konkurence a to nejen co do počtu... Se Zlatkem se nám zde tradičně nedařilo. Nevím, možná je to tím, že to při takovéto konkurenci dopředu vzdávám a řikám si, že stejně nemáme mnoho šancí na dobré umístění.

Sobotní jumping = dis. Místo tadýý hop jsem řekla běž hop. A Zlatko šel přes překážku na jinou překážku než se měla jít. V sobotní zkoušce LA2 jsme skončili na 8. místě s jedním odmítnutím. Zlatko se u slalomu šel podívat na pana rohodčího. Postavou totiž připomíná Zlatkova páníčka... Sobotní Agility dopadlo na 21. místo s jednou chybou (zóna na kladině) a trestnými bodíky za čas.

V nedělním agility to bylo na 13. místo, opět s chybou (opět kladina) a pár setinkama za čas.. Nedělní zkouška LA2 dis a nedělní jumping zase dis.

Tak to příště bude snad zase lepší. :-)