Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závod agility - Opsion 007 Hradec Králové 01/10

29. 1. 2010

23. - 24. 01. 2010

Hradec Králové

Opsion 007

rozhodčí: Alice Glöcknerová

Naši letošní závodní sezónu jsme opět zahájili na závodech Opsion 007, které se konaly v jízdárně v Hradci Králové. Na těchto závodech jsem se opět přesvědčila, co vše jsou agiliťáci schopni vydržet, aby mohli běhat a co vše kvůli nám zvládnou i naše psiska. O víkendu totiž bylo opravdu mrazivo a v neděli ráno klesly teploty až k -18°C.


Naštěstí jsem již při přihlašování předpokládala, že v lednu asi zima  bude :-)) a Indy jsem na tyto závody nehlásila. Nedokážu si představit, co by tam chudák při její zimomřivosti dělala... Takže jsme mrzli pouze se Zlaťulí. Zlatko během dne musel přežít v autě, kam jsem mu chodila pravidelně přitápět a tak byl téměř po celý den pěkně v teploučku... Zato já jsem mrzla v hale a jen sem tam jsem se zaskočila rozmrazit do vyhřáté kantýny na kavčo nebo zatopit Zlaťuli do auta. Ještě teď se divím, že jsem toto neodnesla nějakou ošklivou chřipajznou..


V běhání se nám mnoho nedařilo. Naše jednoleté výročí účasti na oficiálních závodech jsme oslavili pěti diskama z šesti běhů. Zlatko běhal parádně, bylo vidět, že z toho má ohromnou radost. Zato já jsem přes zimu pěkně zlenivěla a nějako nestíhala být tam, kde jsem potřebovala. Možná mi trochu zamrzl i mozek a nedávala jsem včas správné povely... :-))


Zlatko

Sobota:

jumping - dis (hurááá běháme a hurááá skáčeme všechno co vidíme...)

zkouška LA2 - 12. místo, 1. odmítnutí, 1 chyba, postupka  3,73 m/s

(špatný náběh do slalomu - stála jsem mu v cestě a skočená zóna na kladině - zóny nemáme dodělané...)

agility - dis (nevyšla mi otočka na záda... při tréninku nám jdou super, na závodech nikoliv :-))

Neděle:

agility - dis (brzký povel a špatná díra tunelu..)

zkouška LA2 - dis (povel běž skrz, mělo být tady skrz a místo tunelu z toho byla vzdálenější skočka)

jumping - dis (ukázala jsem druhou rukou a místo slalomu z toho byla opět skočka :-))


...ano, i letos pokračují naše gratulovací odstavečky. Péťě se tentokráte zadařilo s Denčou a několikrát se jim povedla i bedna...