Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pokus o členskou schůzi Klubu Agility ČR

22. 2. 2009

Dnes jsem se zúčastnila členské schůze KAČR. Bohužel se nás nesešlo 10% z celkového počtu členů a schůze tedy nebyla dle stanov usnášení schopná. Z celkového počtu 1020 členů do jičínského kulturáku dorazilo jen cca 85 lidí.

Trochu mne zklamalo, že na schůzi nedorazil téměř nikdo z blízkého okolí. Bylo mi až líto lidí, kteří jeli přes půl republiky vlastně zbytečně. Také mě zarazilo, že se členské schůze klubu zúčastnili pouze 4 rozhodčí (doufám, že jsem žádného nepřehlédla) z celkového počtu 14-ti oficiálních rozhodčích klubu.

Termín mimořádné členské schůze byl stanoven na některý pátek v dubnu (tuším že nakonec 17.4.) v Praze. S Péťou od bíglic jsme se dohodly, že vyrazíme na schůzi i do Prahy. Na této schůzi již bude možné rozhodovat, bez ohledu na počet přítomných.

Další trochu zarážející věcí je, že ani lidem, kteří získali titul A3Ch a nebo se umístili v soutěži Pes roku, nestálo za to do Jičína přijet a převzít si ocenění. (Ikdyž u Psa roku možná v těch zmatcích ani nevěděli, že mají nějaké ocenění získat.)

Po předání titulů a pohárů těm pár jedincům, kteří dorazili, proběhla nic neřešící diskuze, u které se člověk aspoň občas i trochu zasmál.