Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dvojzkoušky agility - Lomnice nad Popelkou 07/2010

6. 7. 2010
05.07.2010
Dvojzkoušky agility - Lomnice nad Popelkou
rozhodčí: Petr Rybář

Závody pořádaly holky z Be Happy Semily, komentovala opět vtipná Lucka Součková a rozhodčím byl Petr Rybář. Protože máme Lomnici nad Popelkou téměř za rohem, vyrazila tam opět celkem početná skupinka lidí od nás ze cvičáku. A celkem se nám dařilo. Při vyhlašování bylo docela často slyšet pokřik Jičíííín :-)) a pak taky bííígl. Což Petr v závěrečné řeči okomentoval, že si začíná pomalu zvykat, že tohle je kraj bíglů. :-))

Běhala jsem se Zlatkem i s Indýrkou. U Indy jsem se docela dlouho rozmýšlela jsetli se na to nevykašlat, ale nakonec díky tomu, že předpovídali alespoň trochu ochlazení, jsem to riskla.

Zlatko:
1. zkouška LA2 - 3.místo na V, 1 chyba - shozená laťka mojí vinou, trochu jsem nestíhala... :-((
2. zkouška LA2 - dis - blbě jsem stála u náběhu do slalomu a tak jsme měli odmítačku, následně jsem aspoň opravila zónu na kladině, aby ji Zlaťule udělal pořádně.

Indy:
1. zkouška SA2 - dis
2. zkouška SA2 - dis
Sice jsme se s Indy 2x diskly, ale běhala parádně. Takhle s radostí jsem jí na závodech dlouho běhat neviděla. Takže naprostá spokojenost. Oba disky byly z rychlosti a Indy ani nepoznala, že jsme se diskly. Buď jsme vzaly o překážku víc nebo míň....

Se Zlaťulí máme touto zkouškou splněno na republiku... :-))