Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sezóna 2015

9. 1. 2015

 

2015

 

04.09.2015 Likynka byla na kastraci. O její kastraci jsem uvažovala již delší dobu.. Ale nějak se mi nedařil najít vhodný termín, takže jsem to odkládala a odkládala.. až nakonec rozhodlo to, že jsem Likče našla bouličku na ceckách a bylo rozhodnuto. Odstranit bouličku a vykastrovat co nejdříve... Bez ohledu na to, že v září je v okolí nejvíc závodů, intenzivek atd. Takže Likča to má úspěšně za sebou. Sice se jí podařilo vytáhnout si pár stehů, takže rekonvalescence je o trochu delší než jsem čekala, ale hlavně že je v pořádku. Nádor naštěstí podle vyšetření nebyl zhoubný a velmi pravděpodobně byl hormonálního původu. Což by měla kastrace vyřešit a bouličky by se už tvořit neměly. Tak snad to tak bude a Likča bude brzo fit. :-)

30.08.2015 Předškolní dvojzkoušky v Nymburce a rozhodčí Zdeněk Spolek. Jet do Nymburka jsem se rozhodla na poslední chvíli. Věděla jsem, že Likynka půjde začátkem září na kastraci a že to je zase na nějakou dobu poslední možnost si zazávodit. V první zkoušce dis a ve druhé zkoušce 4. místo s jednou shozenou laťkou. Chudák Likynka to tam trochu nevybrala, bo jsem se jí pletla v cestě.. Škoda, škoda...

22.08.2015 naše cvičákové závody O pohár PPP v Jičíně, tentokrát s německou rozhodčí Sabine Propp. Parkury byly zajímavé, ale bohužel jsme se občas podivovali nad vzdálenostmi mezi překážkami.. Pro kategorii L prostě místy dosti natěsno... :-( Nakonec nám to ale s Likčou celkem sedlo.. V Jumpu sice dis, ale v Agility čistě a 6. místo (z 36). Ve zkoušce jsme nakonec vybojovaly 2. místo čistě, takže další splněná zkouška do trojek... ;-)

02.08.-06.08.2015 po docela dlouhé době jsem se opět zúčastnila tábora v Žamberku. Do Žamberka jsem se hodně těšila. Jednak tam je prostě bezva parta lidí a je tam sranda (Vánoce v létě a pouštění lodiček..) a za druhé, trenérkou tentokrát byla naše oblíbená Jitka Maroušková. Takže jsme si to parádně s Likčou užily (ikdyž nám celkem brzo docházely síly.. njn pořád jsme tu kondičku ještě nedoladily.. :-P) Opět jsem si potvrdila, jak je důležité trénovat pod vedením trenéra a ne jen tak se sám plácat na cvičáku... Bylo to fajn a těším se zase napříště..

18.07.2015 závody Opsion - Dvůr Králové, rozhodčí Alice Boháčová. S Alicí jsme se poctivě přivítaly hned poránu při prezenčce a Liky za ní tedy ani v jednom běhu nezdrhla. :-P Jen v prvním běhu musela jít okouknout aspoň diváky... :-D njn ta závodní pauza je pořád ještě znát.. Takže agility i zkouška dis a v jumpu chyba ve slalomu a shozená jedna tyčka a celkově tedy až 25.místo (z cca 50). :-)

11.07.2015 dvojzkoušky Opsion - Dvůr Králové, rozhodčí Zdeněk Spolek pro nás bohužel 2x dis... ale ve druhé zkoušce už to skoro bylo ono.. ;-)

27.06. - 04.07.2015 agility tábor RACHOT s Evičkou a Romanem Linkovými na Zdobíně. Jedním slovem NADČENÍ! :-) Parádně jsme si zaběhali, ale byla i pohoda.. jen škoda, že jsem musela pouze dojíždět, ale příští rok to snad už zvládneme na celý týden..

07.06.2015 intenzivka u nás na cvičáku v Jičíně s Míšou Tejčkovou. Bylo to fajn a doufám, že k nám Míša opět někdy zavítá... My s Likynou jsme tedy byly ještě druhý den vyřízené, přeci jen nám stále ta kondička chybí...

24.05.2015 závody v Nymburku posuzoval Zdeněk Spolek (otevřené běhy stavěla a posuzovala jedna z adeptek na rozhodčí). Parkury to byly neobvyklé, zkoušky spíše těžší než lehčí... a my s Likčou přeci jen ještě nejsme úplně napojené.. takže 3x dis... ale místy už jsem měla i pocit, že nám to začíná trochu i klapat... no ale v posledním běhu nám tedy docházely síly oběma... :-)

09.05.2015 závody Opatovice nad Labem - rozhodčí Alice Boháčová. V jumpu dis - vynechaná poslední překážka a následná oprava celé cílové rovinky. Zkouška dis - slalom nic moc a až při opravě mi došlo proč... Likynka se potřebovala nutně přivítat s Alicí, kterou jsme hrooozně dlouho neviděly... :-D aspoň byla sranda.
Snad poprvé v mé závodní kariéře jsem vzdala běh. Vzhledem k mojí fakt hustý migréně jsme k běhu agility nenastoupily a jely jsme předčasně domu... :-( byla jsem ráda, že jsem to nějako vůbec odřídila...

01.05.2015 Prvomájové závody u nás na cvičáku posuzoval Tomáš Glabazňa. V jumpu 6. místo s jedním odmítnutím (moje chyba), zkouška a agility dis. Kde mi dřív chyběl jeden krok, teď mi jich chybí tak pět.. a to Liky taky nemá kondičku co mívala... :-(

20.4.2015 Sice to tu vypadá, jako že se nic moc neděje, ale přeci jen úplně nezahálíme.. Procházkujeme a s Liky zase trénujeme... Včera jsme dokonce měli jet na závody (téměř po roce..) Bohužel do Zdobína jsme nedorazili.. Když jsem dopoledne všechny věci natahala do auta, naložila jsem celý ten náš "cirkus Humberto" (Domču, Likynu, kočár a milion dalších věcí), sedla jsem si za volant a otočila klíčkem a nic... :-( Sharánek jde dneska k panu "doktoru" a doufám, že to bude jen spínač větráku, který tu baterku vytloukl..

28.3.2015 jsme se zúčastnili pochodu za Rumcajsem. Tentokráte ve složení já, David, Domča a Likyna. Indýrka na nás čekala v teple domova, protože počásko nebylo úplně ideální... Šli jsme jen (jak pro koho :-D) nejdelší dětskou trasu, tj. 7km...

01.01.2015

PF 2015

pf2015_2.jpg

 

 

31.12.2014

"TO JE MOJE ŠTĚŇÁÁÁTKOOO!"

20141211_194952.jpg